• 0
flag_patriot_usa_america_us-99818

Is verhuizen naar Amerika jouw American Dream?

Category : Uncategorized

Amerika lijkt voor velen nog het beloofde land om te emigreren. Zelfs als je er al eens bent geweest, weet je dat Amerika, een land is van oneindige mogelijkheden. Het land biedt echt alles en heeft alles waar een mens maar kan van dromen. Maar vergis je niet, emigreren naar een ander land en dan vooral naar Amerika, gaat niet vanzelf.

Eerst en vooral heb je een goede reden nodig om te emigreren naar dit land. Er zijn ook een paar mogelijkheden om een verblijfsvergunning aan te vragen of te bekomen. Alles hangt af van wat je doelstellingen zijn om te verhuizen.

Verblijfsvergunningen en visa

Greencard: Eerst en vooral heb je een visa nodig om in het land te verblijven. Als je langer dan 90 dagen wil blijven dan heb je een Greencard nodig. Met een Greencard heb je alle rechten en plichten van de Amerikanen. Zo kan je hiermee gemakkelijker werk vinden of eventueel een huis kopen.

Werk: Als je al een aantal jaar werkt voor een Amerikaanse firma kan na verloop van tijd een permanente verblijfsvergunning aangevraagd worden door je werkgever.

Huwelijk: Nog een manier om naar Amerika te emigreren en er te wonen is door een huwelijk. Met een verlovingsvisum moet er binnen de 3 maand getrouwd worden. Na 3 jaar huwelijk kan je ook een permanente verblijfsvergunning verkrijgen. (Dit vooral om schijnhuwelijken tegen te gaan, daarom dient men 3 jaar te wachten)

 

En dan nu emigreren?

Paspoort
Je paspoort moet zolang geldig zijn als de duur van je verblijfsvergunning. Na je permanente vergunning kan je een Amerikaans paspoort verkrijgen.

Rijbewijs
Je rijbewijs is 3 maand geldig en nadien moet je een eenvoudige test afleggen om een Amerikaans rijbewijs te verkrijgen

Verzekering
Als je definitief vertrekt naar Amerika, dien je dit te melden bij de UWV in Nederland. Dit om na te gaan of je recht hebt op een uitkering.

Definitief verhuizen van de inboedel

Als je je keuze hebt gemaakt en wilt gaan verhuizen naar Amerika, kan je het best beroep doen op een internationaal verhuisbedrijf. Zij helpen je inboedel te verschepen en zorgen dat alles ter plaatse komt. Zij regelen zelf de papieren en de zending. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.


  • 0
Kantoorruimte huren aan de Entree 230 in Amsterdam Zuidoost 2

Online kantoor verhuren

Category : Uncategorized

Maatwerk dankzij online huuraanbod kantorenmarkt

De maatschappij wordt steeds sneller en digitaler. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op en daar moeten een bedrijven op inspelen. Dit beïnvloedt de groei van een onderneming en daarmee ook de benodigde kantoorruimte. Daarom kan en zal de kantorenmarkt niet achterblijven en speelt deze digitale omslag ook hier een belangrijke rol. De huurder van een kantoorpand heeft steeds specifiekere wensen en de verhuurder wil via het juiste platform aan deze nieuwe behoefte van kantoorverhuur kunnen voldoen. Het aanbod moet aanspreken, beleving teweeg brengen en activeren.

Nieuwe generatie kantoor verhuur

Nog niet zo lang geleden verliep het verhuren van een kantoor eigenlijk alleen via een makelaar. Dit leverde een redelijk lang proces op van contact leggen, bezichtigingen en onderhandelen. Helemaal omdat er nooit direct contact tussen de huurder en de eigenaar is. Maar de wensen van ondernemers veranderen. Het draait niet langer alleen om de stenen van het gebouw of de locatie, maar vooral ook om het bedrijf dat zich er gaat vestigen. Bedrijven hebben steeds meer wensen. Denk aan duurzaamheid, zowel voor de werknemers als in het werkproces. Maar ook flexibiliteit is belangrijk bij kantoorverhuur, Bedrijven hoeven niet altijd meer een groot kantoor. Het mag kleiner en voor kortere termijnen. En vooral: het proces moet snel en efficiënt verlopen. Daarom is een online verhuurplatform als Flexas.nl een uitkomst. Op deze manier komt de verhuurder direct in contact met een potentiële huurder van een kantoorruimte. Ook handelt de verhuurder zelf de bezichtiging af. Zo kunnen de twee partijen samen afspraken maken. Bij het online verhuren van een kantoor is een huurovereenkomst dus veel sneller gesloten.

Voordelen online kantoor verhuren

Dankzij online kantoorverhuur kan de verhuurder veel concreter inspelen op de behoefte van een huurder en direct in contact komen. Het aanbod kan zo ook veel meer toegespitst worden op wat een bedrijf zoekt. Via Flexas.nl plaatst de verhuurder een advertentie. De potentiële huurder zoekt dan bijvoorbeeld in Google op Kantoorruimte Rotterdam en vindt de bemiddelaar. Op basis van specifieke filters vind hij een aantal geschikte kantoren om te bezichtigen. Denk daarbij aan het type kantoorruimte of de bereikbaarheid, maar ook aan de service die het kantoorpand biedt of de parkeergelegenheid.

Veel meer maatwerk

De ervaring leert verder dat huurders en verhuurders het prettig vinden om direct met elkaar in contact te komen. Dit verkort de zoektijd aanzienlijk. De vragen en mogelijkheden kunnen immers direct met elkaar worden besproken. En omdat er direct contact is, wordt ook vanaf het begin een lange termijn relatie opgebouwd tussen de huurder en verhuurder. Dit komt het contact tijdens de (ver)huurperiode duidelijk ten goede. Ga maar na: hoe meer een verhuurder vanaf het begin betrokken is bij de huurder en zijn onderneming, hoe beter het begrip en kennis. Een organisatie die snel zal groeien heeft op termijn mogelijk een grotere kantoorruimte nodig en daar kan de verhuurder op inspelen. En dat geldt andersom natuurlijk ook, dus wanneer een bedrijf juist een kleinere ruimte zoekt. Zo kan veel meer maatwerk worden geleverd en komt een verhuurder minder snel met een half leeg pand te zitten.

 


  • 0

Bouwtechnische keuring: voor of na aankoop huis?

Category : Uncategorized

Je gaat verhuizen en hebt een heel mooi huis op het oog wat naar jouw wensen lijkt te zijn. Je bent vaak zo weg van het huis, dat je alle minpunten niet zo goed dit. Dan is het slim om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Maar wanneer doe je dit?

Waarom een bouwtechnische keuring?

Je laat een bouwtechnische keuring uitvoeren op het huis dat je graag wilt kopen, zodat deze geïnspecteerd kan worden op gebreken. Dit is vooral verstandig om te doen bij een huis wat al wat ouder is. Zo weet je als koper meteen waar je aan toe bent. Je kunt daarna alles bekijken in een bouwtechnisch rapport hoe de staat van de woning is. Dit kost vaak een paar honderd euro, maar die kosten kun je wel weer van de belasting aftrekken.

Wanneer een bouwtechnische keuring?

De meest ideale situatie is om een keuring te laten uitvoeren nog voordat je een bod doet. Je weet dan precies waar je op biedt en als er nog heel veel aan het huis gedaan moet worden, kun je je bod daarop baseren. Echter is dit op papier het meest ideaal, want in praktijk is er meestal geen tijd voor. Mensen moeten er dan snel bij zijn, dus wachten ze met de keuring totdat ze aan het onderhandelen zijn of je kunt een bod uitbrengen onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Mocht er dan toch heel veel mis zijn aan het huis en je toch liever op zoek gaat naar een andere woning, dan kun je je bod weer intrekken.

Altijd een keuring doen

Het is heel verstandig om altijd een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zeker als je helemaal verliefd bent op die mooie koopwoning. Het huis kan nog zo mooi zijn, maar als je er later achter komt dat er allemaal gebreken aanzitten, dan is dat ook zonde. Schakel dus een professioneel bureau in die jou precies kan vertellen wat de staat van het huis is en wat de eventuele renovatiekosten gaan zijn. Daar kun je dan weer rekening mee houden als je een bod uitbrengt.